Graf Goaler Pro G maalivahdin luistimet

Koot 6-12. Pro luistin. Pintamateriaali 3D-huipputeknistä hiilikuitua, jolla on korkea sivuttaisvakaus ja täydellinen muoto. 2-osainen Clarino vuori takaa parhaan mukavuuden. Kevyestä muovivaahdosta valmistetut suojat, jotka on vahvistettu Poronilla. Tongue Flex Pro -kieleke, 7 mm huopa. Lämpömuokattava kenkä. Cobra 5500 terät.

Read more...

Kosa Jääpallohanska Pro11

Jääpallohanska, jossa on mokkanahkainen kämmenosa. Käsineessä on hyvät suojaominaisuudet kämmenselän yläosassa iskuja vastaan kovissa peleissä jäällä. Todella pehmeä ja mukava käsine, joka sopii sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

Read more...

Precision Fusion _X.3D Junior Flat Cut Finger Protect

Flat Cut-leikkaus mahdollistaa optimaalisen tuntuman ja takaa laadukkaan kontaktin palloon väljemmällä istuvuudella. Hanskojen kevyt paino ja sormien alueen muotoilu tekevät pallokontaktista entistä tarkemman. Elastinen rannepanta ja vetolinkki tukevat rannetta erityisen hyvin. Hanskat ovat sormisuojatut.

Read more...

Precision Fusion X Flat Cut Finger Protect GK maalivahdinhanska

Flat Cut-leikkaus mahdollistaa optimaalisen tuntuman ja takaa laadukkaan kontaktin palloon väljemmällä istuvuudella. Hanskojen kevyt paino ja sormien alueen muotoilu tekevät pallokontaktista entistä tarkemman. 3mm zohonero kämmen. Coolair verkko yläkädessä vähentää hikoilua. Elastinen rannepanta ja vetolinkki tukevat rannetta erityisen hyvin. Hanskat ovat sormisuojatut.

Read more...