Graf Davos kaunoluistin

Kenkä vahvistettua synteettistä nahkaa, jonka sisusta on hengittävää Air-Activ kangasta. Ruostumatonta terä 5 piikillä. Ruskea pohja.

Read more...

Graf Bolero taitoluistin

Kenkä vahvistettua synteettistä nahkaa jossa mukava pehmeä sisus hengittävällä Air-Activ kankaalla. Grafin ruostumaton terä 6 piikillä. Ruskea pohja.

Read more...

Graf PK110 jääkiekkoluistin

Tämän luistimen suojauksen taso, ohjattavuus ja dynaamiset ominaisuudet kohdistuvat keskitason jääkiekon peliin. Anatominen muoto. Vahvistetut TECLITE-sivuseinät FOAM-vaahtomuovilevyillä. Nopeasti kuivuva BRUSH NYLON vuori. Huovan anatominen kieli on 14 mm paksua. Ruostumaton terä.

Read more...

CLR Sports hiihtokenkä JR

Lasten hiihtokenkä lämpimällä ja mukavalla lestillä sekä tarrakiinnityksellä. NNN ulkopohja. Helppo pukea ja riisua. Materiaali Pvc/kumi

Read more...

Toronto 212 JK-luistin

Jääkiekkoluistin harrastajalle. Päälimateriaali PVC. Kosteutta hylkivä sisävuori. Tukeva ja leveä lesti. Pro ice teräkotelo. Esiteroitettu terä. Huopa iltti. Kova kärkikuppi.

Read more...

Jonna kaunoluistin

Kaunoluistin harrastajalle. Päälimateriaali PVC. Kosteutta hylkivä sisävuori. Tukeva ja leveä lesti. Esiteroitettu terä. Huopa iltti.

Read more...

Toronto T3 Jääkiekkoluistin

Jääkiekkoluistin harrastajalle. Plastic injecktion rakenne. Kosteutta hylkivä sisävuori. Tukeva ja leveä lesti. Pro ice teräkotelo. Esiteroitettu terä. Huopa iltti. Kova kärkikuppi.

Read more...

Waimea neopreenitossu. Sininen

Neopreenitossussa on hyvin pitävä kumipohja ja se pitää jalat lämpöisinä kastuessaankin joten se soveltuu loitavasti esim. avantouintiin, uimahalliin, rannalle ja vesiurheiluun. Matala malli

Read more...